Site-uri pentru firme

blog.Divinita.ro

Divinita.ro este un magazin online dezvoltat de 3Waves.Net pe platforma X-Cart pentru SC EKO GEA EAST SRL din Timisoara. Pentru o prezentare a efectelor produselor a fost proiectat un site separat, un blog de prezentare, cu texte, imagini și discuții.

blog.divinita.ro

Produsele DIVINITA contin 100% Alge brune Ascophyllum Nodosum, cunoscute si sub numele Norwegian Kelp. Algele brune Ascophyllum Nodosum (Norwegian Kelp) din produsele DIVINITA asigura vitamine, minerale, proteine intr-o combinatie care nu se regaseste in nici o planta terestra si de care corpul uman are nevoie, dar nu le poate produce. De aceea, algele brune sunt subiectul frecvent al cercetarilor din ultimii 50 de ani. Studii detaliate arată că tratamentul cu alege brune are un efect pozitiv asupra corpului şi este foarte important pentru eliminarea toxinelor si a metalelor grele.

Marca DIVINITA reuneste produsele destinate sanatatii uname de la EKO GEA Slovenia.

Linia de productie EKO GEA este certificata de Comunitatea Europeana EEC 2381/94, EG 8342007, si EG8992008 care reglemeteaza productia ecologica, etichetarea si controlul produselor alimentare pentru oameni si animale.

Scrie un comentariu sau pune o intrebare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?