Daniel Tănasie

Citim întruna. De plăcere – site pe WordPress pentru o editură

ianuarie 29, 2018 Site-uri pentru firme no comments

WordPress este o aplicație online, un sistem de administrare a conținutului, folosit inițial pentru bloguri. Adică, pentru site-uri personale. Între timp aplicația a cunoscut o creștere în complexitate iar domeniile în care poate fi folosită s-au extins de la simplul blog până la magazine online. La ora actuală pe WordPress se construiesc ziare și reviste online, site-uri de firme, magazine online, site-uri de rezervări la hoteluri și pensiuni, site-uri turistice sau de prezentare a unor instituții publice, sau site-uri de prezentare cărți, ale autorilor și ale editurilor.

Site-ul Cartea de după este un site pe WordPress pentru o editură. Pe el se prezintă cărțile editurii, interesele de lectură ale autorilor și cititorilor editurii transformându-se astfel dintr-un site de firmă (fie ea și o editură) într-un spațiu cultural complex.

Designul este modern, responsiv, cu încărcare rapidă pe telefoanele mobile și tablete. Administrarea permite selecția dintr-un număr mare de tiouri de articole: standard, notă, discuție, galerie foto, imagine, legătură, citat, stare, audio și video. Caracterele mari și culorile pastelate crează o stare prielnică cititului și reflexiei.

Cartea de după

By Daniel Tănasie
Lucrează în cadrul firmei 3Waves Net ca Web Developer. Scrie tutoriale WordPress pe baza experienței.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.