Daniel Tănasie

Site culinar de prezentare rețete de dulciuri

noiembrie 28, 2012 Culinar no comments

blog-culinar-2WordPress este un sistem de administrare a conținutului extraordinar. Permite realizarea de site-uri personale, site-uri de prezentare de produse sau, cum este acest caz, permite realizarea unui frumos site personal dedicat unui hobby delicios: cofetăria.

Dulciuri Fel de Fel este un site personal, un blog culinar în care se pot găsi o mulțime de rețete dulci și foarte aspectuoase 🙂

Pentru realizarea lui am folosit o temă de tip mass-media cu un slide-show în partea de deschidere a site-ului, cu pluginuri ce permit redimensionarea automată a imaginilor. Am adăugat galerii foto, o mulțime de butoane de socializare, publicarea automată pe facebook a rețetelor, comentarii prin facebook și multe alte mici funcționalități ce fac mai ușoară administrarea.

Pentru o flexibilitate ridicată se pot alege rețetele ce apar în slide-show și în casetele de sub slide-show. Căutarea în site se face folosind căutarea personalizată de la Google. Tot de la google am instalat și Google Translate.

By Daniel Tănasie
Lucrează în cadrul firmei 3Waves Net ca Web Developer. Scrie tutoriale WordPress pe baza experienței.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.